Partneri
Champion by Gardner Denver
Nudimo širok asortiman uljnih vijcanih, klipnih, lamelastih, pokretnih kompresora, kao i kompletan opseg tretmana vazduha. Stalno sa novim razvijem svojih proizvoda kako bismo osigurali da našim kupcima uvek možemo pružiti kvalitetne proizvode sa brzom isporukom i visokim nivoom brige o kupcima.eget, tincidunt vitae purus. Curabitur ultrices facilisis erat, nec facilisis lectus accumsan non.

Naša rešenja za komprimovani vazduh prodaju se i servisiraju širom svetske distributivne i preprodavačke mreže i koriste se za primenu u industrijskom i zanatskom sektoru. Decenijama je naša filozofija bila da koristimo lokalne, nezavisne distributere za naše proizvode onakvima kakvi su dokazani u Srbiji sa AirTech doo.
CompAir
CompAir je vodeći svetski dobavljač, koji nudi opremu za visoke performanse i niske operativne troškove, proizvode za podmazivanje i kondenzat za širok spektar primena.

Od opšte industrije, offshore, bez nafte, građevina, brodskih pod visokim pritiskom do kompresije gasa, CompAir ima asortiman proizvoda koji zadovoljava sve zahteve. Ova sveobuhvatna paleta proizvoda razvijena je i usavršena kroz skoro 200 godina iskustva u industriji.

CompAir je kupio Gardner Denver, Inc., 2008. godine - vodeći svetski proizvođač visoko inženjerskih kompresora, duvaljki, pumpi i druge opreme za prenos tečnosti. A 2020 CompAir je deo kompanije Ingersoll Rand.
MTA
MTA je Italijansko preduzeće koje već više od 30 godina proizvodi opremu za tretman komprimovanih gasova, industrijsko hlađenje i klimatizaciju.

Tokom godina uspela je da razvije međunarodno komercijalno prisustvo, stekavši odličnu reputaciju zbog kvaliteta svojih proizvoda, zbog fleksibilnosti i orijentacije ka kupcu.

Sve je počelo 1982. godine u provinciji Padova, hladnjačkim sušačem Dri Energi, inovativnom idejom koja je energetsku efikasnost učinila zaštitnim znakom kompanije.

Danas je MTA kompanija koja je snažno ukorenjena u Italiji i koja svojim kupcima nudi optimalna rešenja za vazduh i vodu. Značajan napredak rasta praćen zahtevnim izazovima i krunisan zadovoljstvom postignutim rezultatima na globalnom tržištu, a da se i dalje drži svojih korena.
Sullair
Kada je Sullair u julu 2017. godine postao deo kompanije Hitachi Group - pridružila su se dva titana proizvodjaca kompresora, donoseći kupcima više rešenja za postizanje njihovih potreba za komprimovanim vazduhom.

Od 1965. godine, Sullair je širom sveta prepoznat kao inovator i lider u rotaciji tehnologija kompresije vijaka i vakuuma. Sada kombinuje više od 100 godina sa Hitachi iskustvom u inženjerstvu kompresora sa prodajom, servisom i distribucijom iskustvo kompanije Sullair sa predstavljanjem DSP serije bezuljnih rotacionih vijčanih kompresora.

Serija DSP predstavlja najbolje od više od 50 godina rada Hitachi bezuljnih kompresora, iskustvo i stručnost.
Ingersoll Rand
Ingersoll Rand je svetski lider na tržištu sa širokim spektrom inovativnih i kritičnih za vazduh, tečnost, energiju, specijalna vozila i medicinske tehnologije, pružajući usluge i rešenja za povećanje industrijske produktivnosti i efikasnosti.

Od spajanja sa Gardner Denver početkom 2020. godine imamo više od 300 godina kombinovanog iskustva i inovativne stručnosti
Green Pover
Green Pover je mlada dinamična kompanija koja se ističe efikasnošću i kompetentnošću na tržištu generatora.

Kvalitet proizvoda, besprekorne performanse, ulaganja u istraživanje i razvoj i dobro uspostavljena stručna znanja samo su neke od jakih tačaka koje su omogućile Green Pover-u da se etablira na nacionalnom i međunarodnom nivou u proizvodnji i prodaji generatora.

Prvi cilj je potpuno zadovoljstvo kupaca, tako da tehničko i prodajno osoblje Green Pover svakodnevno vredno radi na postizanju takve svrhe, posvećujući najveću pažnju kako profesionalnoj kompetenciji, tako i uspostavljanju čvrstih međuljudskih veza sa kupcima.