Dobrodošli na AirTech website
AirTech je ovlašćeni distributer za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu sa više od 25 godina iskustva u kompresorkoj tehnologiji za prodaju i servisiranje CompAir, Champion Gardner Denver koji su deo Ingersoll Rand grupe. Nas program pokriva vazdušne i gasne kompresore kapacitete od 0.2 do 100 m3/min I od 0.5 do 400bara radnog pritiska. U našem programu imamo i renomiranog proizvođača sušača, čilera i filtera MTA iz Italije, gde možemo ponuditi prateću opremu za komprimovani vazduh. Isto tako, možemo da izvedemo sve vrste projektantskih radova za ugradnju kopresorskih stanica..
Proizvodi
Servis
AirTech servis je posvećen poslu sa naglaskom pružanja usluga i originalnih delova za održavanje opreme na vrhunskom nivou. AirTech serviseri su ovlašćeni i obučeni kako bi pružili isti nivo.

Korišćenjem originalnih rezervnih delova, koristite se komponente izrađene prema najvišim specifikacijama. Korišćenje delova koji nisu originalni može dovesti do skupih kvarova u bližoj ili daljoj budućnosti. Zbog toga AirTech insistira na korišćenju originalnih delova i može osigurati da delovi dolaze u najbržem mogućem roku.

AirTech nudi širok raspon ugovora o uslugama koji odgovaraju zahtevima korisnika. Stručno osoblje je spremno da odgovori na sve zahteve tokom radnog veka uređaja kao i sve zahteve tokom garantnog roka.

Partneri